Hemvändarn

Wednesday, June 21, 2006

Tillbaks igen

Hej allihop!

Mitt första skälvande ögonblick... jag ger mig in i blogg-världen. Det är bara en av de stora förändringar som skett i mitt liv för tillfället.

Igår gick flyttlasset från min underbart mysiga lägenhet staden där Gavleån rinner fram. Med en känsla av lätt panik packade jag ut mina sista tillhörigheter och sa hej då. Efter mååånga timmar i bilen (nedkört ca 40 mil av min underbara mamma) ägnade vi en halvtimme till att springa i trapporna och flytta upp alla mina saker, mitt liv, till mitt nya boende.

Till lägenheten hör även en mycket trevlig kille som jag har förälskat mig i. Det har varit ett slitsamt år med många tågresor och långa telefonsamtal. Därför känns det väldigt skönt att äntligen få rå om varandra på riktigt. Eller... Nej, oss tvivlar jag inte på. Däremot känns det otroligt märkligt att flytta ihop med en person som jag känt i ungefär nio år.

En flytt betyder inte bara nya möjligheter utan även uppbrott från det gamla. Jag tror att jag har levt lite i förnekelse de senaste månaderna för helt plötsligt och oväntat fattade jag att vänner, lägenhet, stadens smultronställen och arbetsplatsen stannar där de är. Jag som har tyckt att det ska bli så skönt att lämna staden insåg att jag kommer att sakna allt jättemycket.

Ja, ja, jag vet att allt kommer att kännas bra inom en ganska snar framtid. Nu ska jag bara ta och välja mellan de tre jobb som erbjudits mig... Fast jag vill ju helst ha det fjärde!

Det blir väldigt kortfattat denna gång men jag känner att jag vill starta upp lite utgångspunkter som jag kan utveckla med tiden.

På återseende!

2 Comments:

Blogger Mandragora said...

välkommen till bloggarnas värld!

11:53 PM  
Blogger laocoon said...

missade ju utflyttningsfesten och att säga hejdå... hoppas att du snart kommer tillbaka och hälsar på, vi saknar dig redan!

5:34 AM  

Post a Comment

<< Home