Hemvändarn

Thursday, December 07, 2006

Det snöar!

Ett hett samtalsämne de senaste veckorna har varit vädret. Eller snarare avsaknaden av det. För mig räknas inte iskallt regn, grå himmel och allmänt slask som godkänt väder. Eftersom jag ligger något under pigg-och-glad-strecket blir jag inte särskilt uppiggad av trist väder. Och eftersom min bil är lika säker på vägarna som en hal tvål har samtliga färder till och från jobbet skett med tungan rätt i munnen och andan i halsen. Den senaste tidens kombination av regniga och blöta vägbanor och växlande plus- och minusgrader har gjort pendlandet ganska spännande. Än så länge är det bara ett stort antal andra människor som åkt av vägen under de senaste veckorna.

Idag har det varit kallt... och nu snöar det! Helt godkänt väder för december. Mer sånt! I helgen blir det besök på Jamtlis julmarknad - helmysigt brukar det vara. Och så passande att det kommer lite snö och bäddar in stan.

Passar på att skicka en extra grattis-hälsning till alla som känner att de nyligen passerat ännu ett åldersstreck. Hoppas ni fått trevliga födelsedagar och att det blir en skojig fest i helgen!

Kram på er så länge

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

här är det mest regn och blåst än så länge... AB är övertygad om att det kommer att bli snökaos i G igen, hon säger att det var precis sånt här väder innan det blev snökaos sist... man kan ju alltid hoppas...

6:19 AM  

Post a Comment

<< Home