Hemvändarn

Thursday, August 31, 2006

Öronvärk och sommarplågor

Råkade radera gårdagens inlägg. Irrade runt i lätt feberyra och total trötthet. Det är ganska påfrestande att jobba första veckan på en skola... Igår var vi ute i skogen och letade febrilt efter bär. Tänkte att vi skulle äta dessa tillsammans med glass nån dag framöver. Nåja, det gick ju hyfsat iaf. Mitt största "problem" var elev X som pratade oavbrutet med mig från skolan, i skogen och HELA vägen hem. Råkade stänga av öronen nån gång under vägen eftersom det redan ekade i huvudet efter den korta samling vi haft tidigare. Du är för söt herr pratkvarn.

Insåg att sommaren var slut när dimman låg tjockt över stan i morse. Tänkte därför sammanfatta sommaren i korta ordalag.
  • Strawberry Daiquiri (mmm...)
  • Krokodilerna anfaller (vart man sig i världen vänder sitter dessa på en fot)
  • Parmaskinka och ruccolasallad (mmm...)
  • Iste från Gävle (mmm...)
  • Boten Anna (äkta plåga)
  • Slipdamm i lägenheten (påtaglig plåga)

Tja, det var väl inte så mycket mer att säga!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bara nicka o hålla med på det bästa:

Drinkar till höger o vänster samt ruccola parmaskinka färsk basilika och tomater med vitlöksbröd mums mums. har faktiskt gjort det till en fredagsvana. synd vännen att du flyttat annars kunde vi fredagsmyst ihop!

11:34 PM  
Blogger Zakko said...

Det skulle vara jättemysigt att ha en parmaskinka+ruccola+drink+mörk choklad -kväll tillsammans. Får boka in en resa till Gävle snart och se till att detta ingår! Kram

10:32 AM  
Blogger Swamp said...

Alltid parmaskinka+ruccola+drink+mörk choklad -kväll i Gävle, du skulle inte ha flyttat!! Haha, syynnnn

1:38 PM  
Blogger Zakko said...

Meh, var lagom kaxig du! Här bjuds det iaf på hallon/blåbärs eller rabarber/jordgubbspaj med jämna mellanrum. Dessutom har jag lite gammal choklad liggande i ett hörn. Däremot börjar det tryta på iste-fronten så jag måste nog åka ner snart. Annars får du gärna köpa med dig en flaska rött te/apelsin/nejlika + saffransskorpor när du kommer upp nästa gång.

5:34 AM  

Post a Comment

<< Home