Hemvändarn

Wednesday, August 20, 2008

Oväntat besök

Bröllop och ettårsyra har gjort att jag glömt att berätta om mitt finbesök från Gävle. Inte oanmält men däremot oväntat kom Marie och Maria och hälsade på eftersom de var ute på bilsemester i Norrland. Nu är det inte evigheter sen vi sågs men första gången de hälsar på sedan jag flyttade hit på riktigt. Och det är alltid roligt att få visa upp sitt hem och samtidigt umgås med personer man tycker mycket om. Vädret var ingen höjdare men eftersom vi är inbitna fikare gick det ingen nöd på oss. Lite lätt shopping och en lång fika på PAUSE planerade vi in och njöt i full drag av. På kvällen åt och drack vi gott på Simon & Viktor medan Liam var hemma med sin pappa.


Liam tyckte att det var jättekul med besök och all uppmärksamhet det medförde. (Han passade även på att spana lite i duschen på båda två...) Vi åkte till Rödön för en solig fika på Byhuset tillsammans med Marias kusin med familj. En promenad längs rågåkrarna för att köpa jordgubbar hanns oxå med innan de åkte vidare. Det var jättekul att träffas! Förmodligen hinner vi inte ses innan oktober då en viss M fyller mååånga år men jag tänker på er ofta. Kram!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Har svarat dig på Sofias blogg! Meningen med den dagen är att den som vill får följa med! Vet ett par stycken i vår gangsterfamilj som vill med och då finns en tanke på att man skall kunna turas om att relaxa och vakta barn!
Kram

2:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej!!Ja visst var det skojigt att träffas...Du glömde nämna aubergineflickan och uppraggningen hi hi. F-festen letar fortfarande lokal men annars så får det bli hemma helt enkelt. trångt kan vara mysigt=)
Kram Marie

4:13 AM  
Blogger Zakko said...

M: Äsh, visste väl att jag hade glömt nån viktig detalj. Kommer inte ens ihåg vad den stackars auberginflickan hade råkat ut för =) Kanske det finns nån lokal i Hofors? Så får vi komma ut och se världen litegrann!

11:42 AM  

Post a Comment

<< Home