Hemvändarn

Friday, May 15, 2009

Hmmm

Jag har en märklig granne. Han ser lite småsur ut nästan jämt och man får verkligen se till att få ögonkontakt för att få ett hej tillbaks. Det märkligaste är att han tar av sig skorna när han går in till tvättstugan. Varför gör han det?

10 Comments:

Blogger Lillstina said...

HAHAHA Ställer han dem prydligt utanför dörren också? Han kanske är släkt med en tjej det stod om i en tidning som inte kunde använda samma mopp till hela lägenheten. Hallen fick en egen mopp eftersom det annars skulle dras in bajs i resten av lägenheten!?!?!?!?!?

9:51 AM  
Anonymous Lotta said...

Eller så är detta helt normala människor med lite tvångstankar.....

10:55 AM  
Blogger Zakko said...

S: Iofs vill man kankse inte tänka på hur mycket trevligt man drar in under skorna. En hallmopp kanske inte är så dålig idé.

L: Förmodligen är han en helt normal man. Anledningen till att han knappt hälsar kanske mer beror på fördomar eftersom han pratar glatt med de äldre här i området. Dessutom klagade han på städningen i tvättstugan när det i själva verket var han/de som använt den innan. Vi hade hoppat över vår tvättid och tiden efter var hans igen...

1:27 PM  
Anonymous Annalena said...

Jag kan nog hålla med allihop! Tvång var det första jag tänkte på när du skrev om skorna. Att han inte hejar kan jag inte uttala mig om, men om du fortsätter heja, så kanske det släpper!

8:39 PM  
Blogger Lillstina said...

Självklart är det säkert fullt vanliga människor. Det jag läste om tjejen med moppen var skrivet på ett humoristiskt sätt där hon bjöd på sig själv och det var inte alls meningen att verka elak...

12:03 PM  
Anonymous Annalena said...

Det kan jag nog försäkra dig om Stina, att ingen av oss trodde att du menade det på ett elakt sätt! Hon har nog faktiskt lite rätt den där tjejen, men man har inte kommit på tanken själv bara! Tänk om man visste hur mycket bakterier det fanns i ens hem, huvva! Ser nog av skiten på jobbet och de konstiga provsvar man kan få på odlingar där!

3:26 AM  
Anonymous Sara said...

Något jag glömde skriva var att jag blev oerhört tacksam över att få något att fundera över när jag var nere i tvättstugan. Dagtid går det bra men när jag måste gå ner på kvällen blir jag helt paranoid! Inte blev det bättre efter filmen "Barnhemmet"...

3:54 AM  
Anonymous Anna Hallqvist said...

Jag tror han tar av sig skorna, för att slippa städa upp grus eller annat som kanske skulle ramla av skorna. =)

Jag tar ochså av mig skorna innan jag går in i tvättstugan, just för att minimera städandet. ;-)

5:07 AM  
Blogger Lillstina said...

Tack Annalena! Jag blev lite rädd en stund att ni missuppfattat och skulle tycka illa om mig nu...

Jag väljer att inte låtsas om att det över huvud taget skulle existera några bakterier eller hundbajspartiklar i vårt hem :-D Men när Teodor letar efter mask i jorden är jag i alla fall snabbt framme med våtservetter, för där går min äckelgräns ;-)

9:23 AM  
Blogger Zakko said...

Blä vad mycket härligt barnen petar och smakar på. Liam tyckte att regnvattnet i den rostiga gamla plåtkannan smakade utmärkt. Jag skulle kunna hålla med om det inte simmat omkring ett gäng döda flygfän och annat smått och gott...

12:20 PM  

Post a Comment

<< Home