Hemvändarn

Tuesday, February 05, 2008

Bland annat

...var vi på fest i lördags. Festen hölls för att fira en gammal, gammal man som fyllt år. Han bjöd på god mat, dans, musik och sång. Och inte att förglömma, gott sällskap och många skratt. Halkade hem efter midnatt och hämtade vår djupt sovande son hos en kompis. Även han hade haft en härlig kväll tillsammans med tre andra barn som verkligen pysslat om honom.

Vi hann även med att fira två av Pers släktingar under helgen så det har blivit många kalas de senaste veckorna. Både jag, Per och Liam däckade i soffan på söndagkvällen och kände att det var ganska skönt att helgen var över och vardagslugnet hägrade runt hörnet.

I måndags träffades mammor och bebisar i Badhusparken med fullpackade fikaryggsäckar. Det har blivit alldeles för mycket caffelatte-pimplande på café så vi kände att det var dags för lite mer aktivitet på våra träffar. Det blev en härlig dag med grillrök, varmkorv och massor med friskluft för oss och våra sovande barn. På babyrytmiken fick vi semlor igår. Sen visade det sig att både jag och Per köpt hem semlor till kvällen! Fick bjuda hit lite kompisar som kunde hjälpa oss...

Är extremt lättrörd för tillfället. En liten tår höll på trilla ner alldeles nyss när den gulliga gubben som skrapade fram 500 000 på Triss visade hur glad han blev. Annars är Extreme Home Makeover, fina dikter på dopinbjudan, Liam i största allmänhet och kompisars bekymmer säkra kort för känslosvallningar.

Lite orolig är jag inför nästa vecka. Då ska vi åka till Uppsala där Liam ska undersökas och eventuellt opereras för sitt njurbäcken. Trots att det är ett relativt litet ingrepp är det svårt att låta bli att tänka på saker som kan gå fel. Lyckligtvis är dagarna fram till operationen fyllda av aktiviteter som jag kan ägna mig åt istället. Fast Liam är lyckligt ovetande och är precis som vanligt, glad, sprallig, lite sur ibland och väldigt gosig.

Morotspuré för första gången!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haha, som vanligt märks det att Nova är en annan typ än Liam. Hennes första morotspuréätande var betydligt kladdigare än så där! Operationen kommer att gå superbra och det kommer att vara SÅ skönt när det är över.

11:07 AM  

Post a Comment

<< Home