Hemvändarn

Tuesday, March 24, 2009

Då var det dags igen

Hämtade Liam efter en härlig dag på jobbet i strålande sol. Även Liam hade haft en bra dag med massa bus (fick plocka ut "voffsingen" ur torkskåpet eftersom han fått sig en badning) och lite utelek. Han var lite extra kelsjuk när vi kom hem och ville gärna sitta i knät för ovanlighetens skull. Lagom till L installerat sig här upptäckte vi att Liam hade hade ganska hög feber. Vi avbröt våra gemensamma middagsplaner och kröp ner i soffan istället. Sen blev det vila för både liten och stor och just nu håller han på somna i sin säng med Per. Så imorgon blir det vab-dag för mig och en krya-på-sig-dag för Liam.

Vi har ett vardagsrum! Ett jättemysigt vardagsrum med gardiner och allt. En kraftinsats i helgen och hjälp från snälla vänner hjälpte till att färdigställa ytterligare ett rum - härligt!


3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Krya på dig Lilam Blus!!

12:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

Prutten! Förskolan må vara bra på alla sätt och vis. Men ack vad skönt det vore om viruskrabaterna kunde hålla sig borta därifrån!

Hoppas L kryar på sig snart! Du får krama honom från mig.

Hur är läget med dig och magen? Några jobbiga förvärkar?

1:10 AM  
Blogger Zakko said...

A-L och Fia: Tack för omtanken! Han är redan piggare och visar det genom att bli sur med hela kroppen vid minsta lilla nej...

FIa: Magen växer lite till och liten ligger åt rätt håll. Inga förvärkar eller foglossningar, "bara" andnöd och svårt att sova. Ska bli skönt med lite vila.

5:11 AM  

Post a Comment

<< Home