Hemvändarn

Thursday, January 01, 2009

2009

har nu startat med värk i hela kroppen, snuva och skorrande hosta, men det kunde varit värre! Tillbringade gårdagen med vännerna Lotta, Mattias och två småtjejer. Liam och Nova tillbringade största delen av tiden vid Novas kök och tillagade diverse rätter. Vi vuxna åt toast med guacamole och räkor, entrecôte med potatisgratäng och saffranspannacotta med hallon och björnbär som avslutning. På grund av mitt tidigare sjukdomstillstånd blev jag lätt illamående efter nyårsmenyn och vi bestämde oss för att gå hem. Men vi hann med en trevlig middag och lite småprat innan, tack för gårdagen Lotta och Mattias!

2008 har varit ett relativt lugnt år, i alla fall till en början. Mycket har kretsat kring familjen och framför allt kring Liam. Han har utvecklats från att nöjt ligga på rygg i sitt babygym till att aktivt utforska hemmets alla vrår, kommunicera med armar, skrik och några få ord. För egen del har det varit helt fantastiskt att få följa honom det här året och kärleken till honom bara växer för varje dag. Årets stora händelser har varit:
Februari: Liams operation i Uppsala.
Maj: Neona och Smilla kommer till världen.
Augusti: Världens finaste Annalena och Mattias gifter sig, Leona föds och Liam lus fyller ett år!
September: Hedda föds och vi får ett oplanerat och överraskande besked om att Liam ska få ett syskon.
November: Vi flyttar till STOR lägenhet och jag börjar jobba efter min mammaledighet.

Årets sista månader har bjudit på många överraskningar och hårt arbete med att få jobb, barn och renovering att gå ihop. Som tur är har vi haft många lediga dagar tillsammans och lyckats skrapa ihop några lediga stunder åt avkoppling och återhämtning. Jag hoppas att 2009 blir ett bra år

6 Comments:

Blogger Schlagertönten said...

Gott nytt gumman! Hoppas du mår bättre snart! Kram a lot!

6:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hörde av L8 att du blev sjuk igen!!
Håll dig undan nu och krya på dig ordentligt vännen.
KRAAM på LÅÅNGT avstånd ;-)

12:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

Stor kram tillbaka till dig med gumman! Hoppas du återhämtar dig och blir friskus inom snarast. Vill hinna träffas innan vi drar mot varmare breddgrader =) Jag ringer nåt efter helgdagarna. Puss på de!

3:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

2009 kommer bli ett helt underbart år med en liten (kanske tjej) bäbis o en liten större hahhaah hhaaaa kille (måste spela in det där skrattet:p)..

3:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

Gott nytt år! Och ett tillägg till augusti: Världens bästa Leona föddes... :)

2:43 AM  
Blogger Zakko said...

C: Tack för påminnelsen! Jag var lite smådäckad när inlägget skrevs och kunde först inte komma på något som hade hänt under 2008. Ska uppdatera med Leona oxå!

4:00 AM  

Post a Comment

<< Home